031-304 40 50
Hem
Catering
Tjänster
Om oss
Kontakt
Vår meny
Vår meny
Vecka 17
Måndag 24/4
Ugnsbakad torsk serveras med räkor & dill i sås samt kokt potatis
Stekt ungnötslever med gräddsås & potatismos
Grillad kycklingfilé Provencal serveras med basmatiris, rödvinssås & paprikakräm
Hemmagjorda köttbullar med gräddsås & potatismos
Stekt lunch korv med stuvad vitkål & stekt potatis samt rostad lök
Stekta sköna grönsaker i gryta & basmatiris
Tisdag 25/4
Bouillabaisse - sydfransk fisksoppa serveras med räkor, örtiga krutonger & ruccoldressing
Raggmunk & stekt fläsk
Hemmagjord potatissallad med grönsaker serveras med rostbiff & rostade solrosfrön
Bruna bönor & stekt fläsk
Mustig högrevsgryta med mellanöstern influenser serveras med basmatiris
Grillad kycklingfilé med dragonsås & basmatiris
Stekt ris & grönsaker i gott sällskap
Onsdag 26/4
Lasagne serveras med chilikräm
Grillad kycklingfilé serveras med jordnötssås & basmatiris
Stekt strömming med potatismos & skirat smör
Bouef Bourgignon med syltlök & knaprigt bacon serveras med kokt potatis
Färska pastaknyten vända i ruccolapesto serveras med lufttorkad skinka, färskriven ost & rostade solrosfrön
Färskpastaknyten & grönsaker från grytan
Torsdag 27/4
Chili på högrev serveras med basmatiris, salsa & gräddfil
Fisk & skaldjursoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Uppsalastuvning, oxbringa, potatis & rotfrukter i buljong med persiljströssel & dijonaise
Ärtsoppa med nygräddade pannkakor, hemmagjord sylt & grädde
Kycklingfilé Africana serveras med basmatiris & rostade jordnötter
Grönsaker Africana & basmatiris
Fredag 28/4
Helstekt fläskfilé serveras med råstekt potatis & rostad vitlökspepparsås
Ugnsbakad torsk serveras med Sandefjords sås & kokt potatis
Grillad kycklingfilé serveras med BBQ-sås, basmatiris & majskolv
Fredagsmys: Vaniljpannacotta serveras med rårörda jordgubbar